Joris Wauters

Joris Wauters

Eigenaar Carp Tackle Shop

Joris is een specialist pur sang. Elk detail telt voor Joris. Tenslotte maken deze details het percentage van slagen groter.

John Caeyers

John Caeyers

Broedmeester

John Caeyers, al jaren PB Products teamlid. John kan u de perfect uitleg geven over "onze" producten. Daarnaast, gekke vragen bestaan niet, rare antwoorden wel. Bij John kunt u met veel vragen terecht...

Marcel Ulje

Marcel Ulje

Marcel is al jaren full-time werkzaam in de hengelsport.

Marcel geniet van z‘n tijd aan de waterkant. Kleine of grote vis, Marcel vind alles aan karpervissen prachtig. Vooral de rust en natuur, een afwisseling op z’n drukke baan.

Ardy Veltkamp

Ardy Veltkamp

Eigenaar Steelworks sportschool

Ardy Veltkamp, karpervisser in hart en nieren. Heeft wereldwijde ervaring als het gaat om vissen op zeer zware karpers!

Lily Moonen

Lily Moonen

Eigenaresse Carp Tackle Shop

Lily is een no-nonsense karpervisser in hart en nieren. Doe je ding, op je eigen manier en je zult vangen, mits je materiaal wel goed op orde.

Valentijn van Schooneveld

Valentijn van Schooneveld

Magazijnbeheerder

Valentijn vist in binnen- en buitenland. Liefst in het gezelschap van één of meerdere goede vismaten. Serieus qua karpervissen, daarnaast goed gezelschap.

Carlo Carpels

Carlo Carpels

Zelfstandige bij Vanheulekom bvba

Carlo vist graag op kanalen met als afwisseling de plassen en putten. Daarnaast is Carlo vaak op beurzen en demonstratie dagen te vinden.

Lars Bood

Lars Bood

Levensgenieter

Grote wedstrijden vissen is wat Lars graag doet. Liefst de wedstrijden waar hij veel bekenden en vrienden kan ontmoeten.

Jan Willem Braam

Jan Willem Braam

Eigenaar Braam Totaaltechniek

Jan-Willem is een karpervisser in hart en nieren. Groot water, polder, statisch vissen of juist heel aktief struinend, JW vind het allemaal prachtig!

Wouter van Asch

Wouter van Asch

Eigenaar tegelzetbedrijf van Asch

Wouter is een groot water specialist. Een visser die een stek opbouwt voor lange termijn. Aas en voerstrategie zijn z’n specialiteiten.

Mark Goossens

Mark Goossens

Financials & Trading

Mark is een ervaren karpervisser. Al jaren aan de waterkant en zeer regelmatig te vinden bij beurzen en open deur dagen van winkeliers.

Niels van Orshaegen

Niels van Orshaegen

Industrieel hoge druk spuiter

Niels vist veel op kanalen. Hier ligt zijn passie en kennis. Mocht u iets over de kanaalvisserij willen weten? Vraag ’t Niels

Erik Marijnus

Erik Marijnus

Eigenaar Energy Guide

Erik is een weekendvisser. Dan heeft hij de tijd en elk weekend is hij aan de waterkant te vinden. ’s Nachts en/of overdag ...het weekend is voor vissen!

Hans Wowijs

Hans Wowijs

Medewerker Hengelsport Leiden

Keep it simple...! Hans is een echte no-nonsense visser. Hij weet wat hij doet en waarom....een super ervaren karpervisser!

Martijn Nederpel

Martijn Nederpel

Radiotherapeutisch laborant te RIF

Martijn is wat wij noemen een echte "bootvisser". Zijn karperschuit is z’n weekend huis zullen we maar zeggen....

Herman Sentrop

Herman Sentrop

Pensionaris, actief bestuurslid Amsterdams Hengelsportvereniging

Herman, ook wel de "knopenkoning" genoemd is zeer gespecialiseerd in het knopen van onderlijnen, leaders en complete systemen. Tot in detail een perfectionist.

Wesley van Praet

Wesley van Praet

Eigenaar Tuinen Van Praet

Wesley heeft een druk bestaan, heeft hij tijd om te vissen, dan wil hij dat ook optimaal doen! Zo’n goed mogelijk resultaat in minimale tijd..!