About us

PB Products,  Neerlands trots! Een merk dat iedereen kent en waarschijnlijk ook met veel plezier ervaart. PB zag het levenslicht uit handen van de vermaarde Piet Vogel, Bertus Wagenaar en Henk van Berkel. Wie kent ze niet? De heren knoopten op ambachtelijke wijze onderlijnen. Dat hielden ze als snel niet meer bij. Er werd een heuse productielijn ingericht bij vakkundige en met zorg geselecteerde fabrikanten. Vandaag de dag is PB Products niet meer weg te denken uit de toplaag van kleinmaterialen voor de specialistische karpervisserij. Producten die van hoge kwaliteit zijn, perfect op elkaar passen en daarnaast nog eens uitermate goed functioneren, waardoor mooiere vangsten worden gerealiseerd.

Heden ten dage bedient het merk PB PRODUCTS vele afnemers over de hele wereld. Zo is PB nu in vrijwel alle Europese landen vertegenwoordigd. Ja zelfs in Rusland. De kwaliteit en innovativiteit blijven overtuigen bij zowel dealers als consumenten.

PB PRODUCTS heeft een duidelijke missie. Er wordt dagelijks hard gewerkt om het allermeest begeerde karperpakket ter wereld te bieden. Door onder andere bij alle ontwikkelingen van producten het milieu zo min mogelijk te belasten en ook de meest visveilige systemen te ontwikkelen, slaagt het merk hierin. In samenwerking met een team van specialistische en kritische karpervissers worden nieuwe systemen ontwikkeld die op de toekomst zijn gericht. Onderwerpen en details zoals de eerder omschreven visveiligheid zullen voor een duurzamer en gezonder karperbestand zorgen. Milieuvriendelijkheid zal de natuur in het algemeen ten goede komen en daarnaast begrip en samenwerking met activisten bevorderen waardoor beperking door reglementen zal worden voorkomen. Tenslotte willen we onze “hobby” over jaren nog kunnen beoefenen.

PB PRODUCTS is u graag van dienst. We zullen de komende jaren blijven verrassen, precies zoals u dat van ons gewend bent en misschien zelfs nog wel een beetje meer....

Sportieve groet en op naar uw nieuwe “Personal Best”,

Team PB PRODUCTS

T:  (0031)6-54.788.585
E. info@pbproducts.nl